MANİSA / DEMİRCİ - Makina Kimya - Hüseyin Çamtepe Ortaokulu

Ekm

8. sınıf velilerimiz ile LGS bilgilendirme toplantısı Okulumuz Çok Amaçlı Salonda tüm öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya katılan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

5. sınıf öğrenci velilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

İKİ KUPA İLE DÖNDÜLER...

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Bocce turnuvasında okulumuz Yıldızlar Erkek ve Yıldızlar Kız takımımız kendi kategorilerinde ikinci olmuşlardır. Gayret ve başarılarından dolayı sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarında emeği olan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Ali Gedik’e teşşekür ediyoruz.

May

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında ilçemizde düzenlenen Dart Turnuvasında okulumuz Yıldız Erkekler Takımı ilçe birincisi olmuştur. Kupalarını  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz takdim etmiştir.Gayret ve başarılarından dolayı sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarında büyük emekleri olan Beden Eğitimi ve spor Öğretmenimiz Ali Gedik'e teşekkür ediyoruz.

May

KARDEŞ OLMAYA MESAFELER ENGEL DEĞİL… Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında afet illerinden biri olan Diyarbakır ilimizin Ergani ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu ile kardeş okul olduk ve gönül köprüsü kurduk. Bu kapsamda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhittin Aslantaş kardeş okulumuz ile iletişime geçti.  Sevgili öğrencilerimiz de kardeş okulumuzdaki arkadaşlarına yazdıkları mektupları gönderdiler.

May

"ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN"

May

İlçemizde düzenlenen "Şehrim Benim Evim Projesi" Bilgi Yarışması sonucunda sevgili öğrencilerimizin göstermiş olduğu gayret ve başarı neticesinde ilçe birincisi olduk. Böylece Salihli'de yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil etmeye hak kazandık. Sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarında büyük emekleri olan Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Mesut Filiz ve Murat Yargı Taş'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Manisa'da gerçekleştirilecek olan Şehrim Benim Evim Projesi Bilgi Yarışması kapsamında okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi seçmek amacıyla okulumuz Çok amaçlı Salon'da bilgi yarışması düzenledik. Yapılan yarışma sonuçlarına göre okulumuzu temsil edecek öğrenci takımımızı oluşturduk. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı. Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Okulumuz öğretmenlerinden Fatma YILDIZ DENİZ ve Murat Yargı TAŞ rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.