MANİSA / DEMİRCİ - Makina Kimya - Hüseyin Çamtepe Ortaokulu

Makina Kimya - Hüseyin Çamtepe Ortaokulu

Adres
ÇAMLICA MAH. MENDERES BUL. MAKİNA KİMYA HÜSEYİN ÇAMTEPE ORTAOKULU BLOK NO 42 DEMİRCİ/MANİSA
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZİN ZEKA DÜZEYLERİ,KABİLİYETLERİ ÖLÇÜSÜNDE EN ÜST DÜZEYE ÇIKARARAK ONLARIN EĞİTİMİNE KARŞI OLUMLU TUTUM GELİŞTİRMELERİ SAĞLAMAK VE TEKNOLOJİNİN EN SON TEKNİKLERİYLE YENİLİKÇİ TOPLUM TARAFINDAN BENİMSENEN VE ÖRNEK GÖSTERİLEN EĞİTİM ÖĞRETİM YUVASI OLMAKTIR. BEDEN ,ZİHİN AHLAK VE RUH VE DUYGU BAKIMINDAN DENGELİ ,SAĞLIKLI ŞEKİLDE GELİŞMİŞ BİR KİŞİLİĞE SAHİP ,HÜR VE BİLİMSEL DÜŞÜNCE GÜCÜNE ,GENİŞ BİR DÜNYA GÖRÜŞÜNE SAHİP İNSAN HAKLARINA SAYGILI YARATICI ,KİŞİLİKLİ ,TEŞEBBÜS SAHİBİ ,YAPICI BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK.
Misyon
KARŞILAŞTIĞI SORUNLARA AKILCI ÇÖZÜMLER ÜRETEN, HÜR VE DEMOKRATİK DÜŞÜNEN, BİLİMSEL METOTLARLA EĞİTİLMİŞ, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİP, YARATICI, BİLİNÇLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. BU SAYILAN NİTELİKLERE SAHİP BİRER BİREY OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİ YETİŞTİRMENİN YANINDA, ÖĞRENCİLERİMİZİN KABİLİYET VE İSTİDATLARINA GÖRE ONLARI BİR ÜST ÖĞRETİM KURUMUNA HAZIRLAMAK.
Mezun olan öğrenciler bir üst öğrenime yerleşmiştir.
Ders Başlama: 08.45 Ders Bitiş : 15:40
Kaloriferli
Her öğrenci kendi imkanı ile gelmektedir.
Demirci-merkez
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz ilçe ve il genelinde gerçekleştirilen tüm sportif etkinlik ve müsabakalara katılım göstermektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz Teknofest, Tübitak, e-twinning, Kendinyap gibi bilimsel yarışmalara katılım sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz ulusal ve uluslararası alanda yapılan proje çalışmalarında yer almaya gönüllü ve isteklidir.