MANİSA / DEMİRCİ - Makina Kimya - Hüseyin Çamtepe Ortaokulu

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda akıl ve zeka oyunları turnuvası düzenlenmiştir.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

5. Sınıfların kazananı 5/A sınıfı

6. Sınıflar berabere

7. Sınıfların kazananı 7/A sınıfı

8. Sınıfların kazananı 8/D sınıfı olmuştur.

Çok eğlenceli, bol çekişmeli ve heyecanlı geçen yarışmamızda öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

İlçe geneli yapılan Dart Turnuvasında okulumuz Yıldız Erkekler takımımız ilçe birincisi olmuştur ve ilçemizi Manisa'da yapılacak olan turnuvada temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Gedik'i tebrik eder Manisada yapılacak olan turnuvada şimdiden başarılar dileriz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamak amacıyla okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından pano çalışması yapılmıştır.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü anma, çocuklarımıza milli değerlerimizi aktarma amacıyla "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin emeğiyle hazırlanmıştır.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile Kıbrıs Gazisi Osman Kösemen’i ziyaret ettik.

Ara

Vatanımızın asayişi ve savunmasının bekçileri, milletimizin gözbebeği  jandarma ve emniyet personelimizi ziyaret ettik. Kendimizi güvende hissetmenin ve her ne  şartta olursa olsun suç işlememenin önemini ve cezasının olduğunu kavradık.

Cumhuriyetinin 100. Yılında, ebediyen  varolsun vatanımız  ve yaşasın milletimiz..